Opdracht

Inzicht krijgen in jouw voedingspatroon

Nu je alle zes de stappen hebt gelezen ben je er als het goed is achtergekomen dat afvallen eigenlijk best wel meevalt. Het enige wat je nodig hebt is een beetje geduld. Je hoeft je niet per se in het zweet te werken, je hoeft niet van alles te laten staan, je moet alleen wat bewuster worden van wat je zoal op een dag naar binnenwerkt om vervolgens vaak alleen al met wat kleine aanpassingen enorme winst kunt boeken.

Om je bewust te worden van wat en hoeveel je nu dagelijks eet is het uitermate zinvol om een maand lang calorieën te tellen. Je gaat daarmee precies bijhouden wat en hoeveel je dagelijks eet en drinkt. Dit lijkt veel werk maar valt echt ontzettend mee, zeker met onze tools waar ik je zo meer over vertel. Als je dit zoals gezegd maar een maandje doet dan heb je een schat aan informatie over hoe je gezonder kunt gaan leven en hoe je de nodige overtollige kilo's eenvoudig kwijt kunt raken zonder dat je hele leven op z’n kop wordt gegooid. Sterker nog, gaandeweg het calorieën tellen durf ik te wedden dat jij al snel ziet wat voor jou de knelpunten zijn en ben je voordat je het weet je eerste kilo al kwijt!

Ga naar jouw dagboek en begin vandaag nog met het bijhouden van wat je dagelijks eet. Het is wel belangrijk dat je dit elke dag en ook zo nauwkeurig mogelijk vastlegt. Dat maken wij heel makkelijk voor je door onze database met meer dan 25.000 voedingsmiddelen afkomstig uit alle bekende supermarkten. Je hoeft alleen maar een product te selecteren en aan te geven hoeveel je ervan gehad hebt.

Gaandeweg het invullen van je dagboek zul je op je dashboard steeds meer terugkoppeling en tips vinden. Succes!

Ga direct aan de slag!